Peremajaan laser pecahan

Banyak wanita yang ingin untuk menjadi lebih muda – tapi tidak semua mendengar tentang cara terbaik untuk melakukannya! Kami menawarkan peremajaan laser pecahan: prosedur itu, tidak seperti banyak orang lain, benar-benar membantu dan benar-benar memberikan kesan jangka panjang!

Laser pecahan peremajaan

Untuk mencapai kulit peremajaan boleh dan mahal – dengan beralih ke dokter bedah plastik. Bagaimanapun, beberapa pasien takut pembedahan campur tangan, dan jika tidak takut, tidak ingin terlalu lama untuk pulih, setelah pembedahan. Semasa pembedahan plastik melibatkan banyak kesan sampingan yang lebih daripada yang laser.

Walau bagaimanapun, kamu tidak harus mempertimbangkan pelapisan laser "prosedur hari" dan untuk menyamakan ia biasa perjalanan ke salon kecantikan. Ini prosedur invasif, pemulihan yang berlangsung setidaknya 3-5 hari, dan selepas itu anda perlu untuk memantau dan menjaga kulit. Dan jika anda mengikuti semua peraturan, kesan akan melebihi semua harapan!

Laser pecahan bekerja prinsip

Bagaimana ia berfungsi? Alat laser menghasilkan dalam epidermis mikroskopik lubang yang telah ditetapkan kedalaman dan diameter. Sel, yang secara langsung jatuh di bawah sinar laser, mati dan "teman sekamar" mula tumbuh semula untuk mengganti kerugian. Pada akhirnya, di tempat lama sel-sel muncul sihat dan anak-anak. Kulit prosedur peremajaan perlu berulang lebih dari sekali, tetapi peningkatan yang jelas dilihat dari sesi pertama.

Pecahan peremajaan juga dipanggil foto-thermolysis: istilah yang tepat menyampaikan prosedur. Di klinik kami moden peralatan yang menghasilkan pecahan laser. Itu prosedur yang benar-benar aman – jika dilakukan dengan sihat, yang disahkan, berfungsi peralatan. Kami menggunakan peralatan dari generasi terakhir, mengambil dari peranti kami, apa yang ia boleh lakukan. Hasilnya – bersih, sihat, kulit muda untuk pesakit kami!

Laser pecahan

Kontra

Pecahan pelapisan laser tidak disarankan untuk digunakan dengan berikut pesakit:

  • Hamil dan menyusu.
  • Menderita epilepsi.
  • Alergi ubat-ubatan.
  • Diadakan kimia mengelupas (kurang daripada 14 hari sebelum rawatan laser). Jika antara rawatan lebih dari 14 hari, banyak rawatan-rawatan laser dibenarkan.
  • Setelah berbagai bentuk radang kulit, dari dermatitis cetek jerawat (jerawat) dalam tahap akut. Dengan cara itu, kami menawarkan sebuah prosedur yang berkesan untuk menghilangkan jerawat – ELOS-terapi.

Had umur laser pecahan kulit peremajaan tidak membayangkan, bagaimanapun, di mana-mana ia adalah lebih baik untuk berunding dengan pakar yang akan mengatakan yang sama yang digunakan laser dalam kasus anda.

Keselamatan

Tentu saja, semua pasien bimbang tentang bagaimana selamat peremajaan laser? Kita segera untuk memastikan: bagi orang-orang yang ada kontra, ia adalah benar-benar tidak berbahaya! Pada kenyataannya, prosedur ini diarahkan pemanasan sinar inframerah, dan ini agak asli: hampir sama, untuk contoh, "berfungsi" matahari.

Jika selepas prosedur anda menuangkan atau kemerahan, jangan panik. Ia adalah seorang individu reaksi terhadap laser, kesan yang hilang selepas tiga, maksimum empat hari.

Satu lagi "kisah seram" pada pesakit dikaitkan dengan keupayaan untuk dijangkiti dari peralatan yang tercemar. Dan di sini, kami pelawat tidak perlu khawatir: kita membayar perhatian yang besar untuk kebersihan, gunakan ditukar tips antara pelapisan laser terdedah kepada pembasmian kuman menyeluruh.

Berbicara tentang pecahan peremajaan, sering menarik Persamaan dengan yang lain prosedur popular – dengan photorejuvenation. Perbezaan antara proses ini terletak pada dasarnya pengaruh. Pelapisan memusnahkan tempat pigmen oleh pemanasan: seperti prosedur yang berkesan untuk pesakit dengan cahaya kulit tempat di permukaan. Laser menyebabkan cecair menguap, dan kaedah ini boleh digunakan untuk formasi tempur, "duduk" jauh di dalam kulit.

Kulit peduli selepas peremajaan

Kulit peduli selepas peremajaan

Dalam minggu-minggu pertama setelah laser pecahan pelapisan, anda perlu untuk melindungi kulit anda dari matahari dan dari panas ekstrim. Dalam 5-6 hari anda tidak perlu melawat mandi atau sauna. Untuk menahan diri dari pantai ke sekitar sebulan setelah itu kau boleh pergi ke mana-mana resort, tapi untuk melindungi kulit, memakai blok matahari. Berkenaan dengan cara, 3-4 hari pertama hanya pelembab dan kemudian lagi mula menggunakan tonik, cara untuk mencuci dan lain-lain cara biasa.

Berapa lama adalah prosedur? Bergantung pada apa yang tapak dirawat: kadang-kadang ia boleh menjadi lima menit. Jika bekerja dengan seluruh permukaan muka, ia adalah kira-kira 30 minit. Sebelum pembedahan bius, tempohnya 40 menit.

Itu keputusan yang akan dilihat sudah selepas rawatan pertama, tetapi untuk kesan penuh mereka harus sekurang-kurangnya tiga. Antara dua prosedur yang harus lulus dalam sebulan. Dalam jangka pendek, selepas beberapa bulan selepas rawatan di klinik kami anda akan menerima baru, sihat dan muda – kulit, dan kesan ini akan diselenggarakan untuk masa yang lama. Selain itu – ada sebuah kesan terkumpul, itu adalah, setiap kali hasilnya akan menjadi lebih baik!

By the way, bagaimana "panjang"? Rata-rata, empat atau lima tahun: ia bergantung pada kulit anda, bagaimana dengan teliti anda mengurusnya. Dalam kasus apapun, kami cadangkan untuk mengulangi prosedur pecahan pelapisan laser setahun sekali – kita tidak bercakap tentang kursus penuh dan individu sesi. Ini akan benarkan kau untuk tinggal sempurna untuk lebih lama!