Prosedur peremajaan wajah

Kulit wajah yang anjal dan sekata selepas prosedur peremajaan

Kosmetologi perkakasanmenyediakan sejumlah prosedur kosmetik yang dilakukan dengan menggunakan peralatan khas - keseluruhan "multikompleks" yang dirancang untuk menyelesaikan pelbagai masalah estetik, termasuk yang berkaitan dengan memerangi perubahan kulit yang berkaitan dengan usia.

Kelebihanindustri kecantikan moden adalah bahawa kaedah sedemikian memungkinkan untuk prosedur peremajaan wajah tanpa pembedahan atau suntikan, dan juga menyebabkan ketidakselesaan minimum, yang juga penting.

Yang paling terkenal adalah yang berikut


Kaedah kosmetologi perkakasan

Terapi mikro

- memperbaiki peredaran mikro kulit, tisu dan otot subkutan, membuang toksin, toksin. iasaliran limfa yang berkesan, terapi anti-edema, yang meningkatkan keanjalan dan keanjalan kulit, menyembuhkan stretch mark, melembapkan kulit, membantu mengembalikan keseimbangan mineral, melegakan kekejangan otot, melicinkan kedutan dan lipatan halus, menyembuhkan kulit, memperbaiki kulit.

Juga digunakan dalam rawatan rosacea, ruam alergi, rosacea. Mengurangkan lipatan lemak di bahagian leher dan dagu.

Peremajaan kulit wajah perkakasan

Fonoforesis ultrasonik

- dilakukan menggunakanpersediaan kosmetik, yang seperti itu, "dihalau" ke lapisan kulit yang dalam. Kaedah ini mengaktifkan proses metabolik, saliran limfa dan peredaran darah, meningkatkan keanjalan kulit, nada vaskular, melicinkan kedutan dan mengurangkan kepekaan kulit.

Pengelupasan ultrasonik

- prosedur ini sesuai untuk semua jenis kulit. Nada bertambah, sel mati dikeluarkan, epidermis keratinisasi terkelupas. Kulit kelihatan segar, kedutan halus dilancarkan, metabolisme dan kelegaan kulit bertambah baik.

Myostimulasi

- kononnya"Gimnastik untuk pemalas". . . Prosedur ini betul-betul memperbaiki oval wajah, memulihkan turgor, melicinkan kedutan dan memperbaiki kulit. Nada otot muka kembali, dan saliran limfa berlaku.

Peremajaan foto

- berlaku kerana terdedah kepada sumber cahaya intensiti tinggi pada lapisan atas dan dalam kulit. Ia merangsang sintesis kolagen dan elastin, yang mengekalkan keanjalan dan keremajaan kulit wajah. Terapi yang berkesan dan menyegarkan wajah memberikan hasil yang ketara dan tahan lama.

Thermolifting

- satu lagiteknologi anti-penuaandijalankan menggunakan tenaga cahaya inframerah. Merangsang pembentukan kolagen, menyediakan pengangkatan tisu lembut.

Prosedur peremajaan kulit wajah perkakasan

Peremajaan kulit laser

- merangkumi pelbagai jenis terapi: mengangkat laser dan mengangkat kulit wajah, fototermolisis pecahan. Membolehkan anda menghilangkan perubahan yang berkaitan dengan usia visual, menyembuhkan parut dan parut menggunakan teknologi laser.

Keremajaan ELOS

-kesan gabunganarus rangkaian radio dan tenaga cahaya. Teknologi ini meningkatkan pembentukan elastin dan kolagen dari dalam. Juga membolehkan anda menyingkirkan kulit dari bintik-bintik usia, pelbagai kecacatan, jerawat, melicinkan kedutan. Prosedurnya agak menyakitkan.

Seperti yang anda lihat, hari ini terdapat banyak pilihan dana untuk setiap selera, dompet dan keperluan individu. Tentukan mana yang paling berkesan untuk anda, dan pakar profesional akan membantu anda dalam hal ini.