Apa adalah ciri-ciri dari pecahan peremajaan?

Setiap prosedur yang janji-janji yang abadi belia, wanita disambut dengan semangat. Untuk memperlambat penampilan yang berkaitan dengan usia perubahan, wanita yang bersedia untuk memberi meragukan pil, untuk pergi di bawah pisau bedah dan untuk membatasi diri di dalam makanan. Pecahan pelapisan laser adalah metode baru dalam kosmetik – tidak hanya membantu untuk mendapatkan kembali hilang warna kulit, tetapi hampir tidak menyakitkan.

Jika prosedur itu lebih murah, untuk kosmetik salon berdiri dalam antrian panjang.

Laser pecahan kulit peremajaan

pecahan peremajaan kulit

Teknologi inovatif telah dibangunkan oleh para ilmuwan yang terlibat dalam pembiakan organisma hidup dari sel-sel individu – itu adalah sebuah produk dari kloning.

Kulit yang berkaitan dengan usia perubahan yang organisma secara beransur-ansur tidak lagi menghasilkan kolagen, menyebabkan kehilangan turgor kulit. Di samping itu, penglihatan pemulihan dermis – sel lama mati dan menumpahkan, dan orang-orang yang baru datang lewat. Permukaan kulit sentiasa kagum pada perasaan kelancaran, menjadi kasar, pada saat sentuh merasakan poket kekeringan dan mengelupas.

Kita boleh mengatakan bahawa pecahan peremajaan membangkitkan sel-sel dan mengembalikan fungsi mereka.

Bagaimana ia boleh berlaku?

 • Di bawah tindakan suhu yang tinggi, mereka mengaktifkan proses metabolik;
 • Orang-orang yang tidak dapat berfungsi sepenuhnya mati;
 • Laser rangsangan mempercepatkan bahagian bekerja sel-sel, yang cenderung untuk segera mengembalikan mikro kawasan rosak oleh beam;
 • Semasa semula "bekerja" sintesis kolagen dan elastin – bahan yang mengekalkan elastisitas kulit bertambah beberapa kali.

Dalam laser khas sistem untuk pecahan peremajaan muka sinar laser dibagi menjadi kecil banyak balok yang membentuk laser bar. Itu adalah, kesannya adalah terhuyung-huyung. Oleh itu, kehancuran dari mikro-zon sekitar sel-sel yang sihat mula gigih membagi dan kulit menjadi ketat dan licin.

Bayi kelembutan, seperti prosedur yang tidak akan memberikan anda, tetapi dalam dewasa kembali untuk 5-10 tahun untuk mendapatkan kembali.

Jenis pecahan rawatan laser

Laser pecahan kulit peremajaan atau rawatan laser adalah nama lain untuk kaedah peremajaan – boleh menjadi beberapa jenis:

 • Ablation – dalam prosedur ini, efek dari sinar laser meliputi permukaan kulit, menguap lapisan atas dermis. Dikeluarkan dari permukaan dilihat kawasan yang rosak, kedutan permukaan merapikan diri dengan serta-merta. Mengangkat boleh dilihat dari yang pertama. Ia adalah lebih baik untuk menggunakan sesi pecahan ablative peremajaan di usia dari 28 35 tahun, pertama tanda-tanda penuaan;
 • Tidak ablative photothermolysis bekerja lebih mendalam. Semasa ia terdedah ke dalam epidermis lapisan, proses peremajaan bermula dari dalam. Pertama, kolagen bermula untuk dihasilkan dalam lapisan dalam, kemudian, anda dapat melihat pemulihan visual.

Yang paling efektif adalah prosedur peremajaan, di mana terlibat kedua-dua cara pada masa yang sama.

Ada satu lagi cara yang pantas untuk kembali pemuda – pecahan CO2 peremajaan. Semasa ia ada grinding kulit, di tempat kukus epidermis, baru kain.

Khas CO2 laser sangat panas kolagen serat – haba kesan yang menyebabkan mereka untuk psikiater. Ini menyebabkan kesan yang mengangkat, yang berlangsung selama enam bulan.

Semua prosedur dilakukan dengan anestesi lokal – pesakit merasakan hanya sedikit kesemutan dan terbakar.

Kau harus mempersiapkan diri untuk fakta bahwa setelah sesi ada yang bengkak muka, yang boleh lepas dari 40 menit untuk 2 hari, bergantung pada kawasan yang dipengaruhi oleh laser, dan kedalaman penembusan ray.

Pemulihan semua prosedur-prosedur hasil yang sama. Ia mengambil masa seminggu. Sepertinya ini adalah banyak selepas pembedahan ketat, pemulihan mengambil dari 1 sampai 3 bulan.

Bengkak reda dalam 3-4 hari dan bermula pada disebut mengelupas kulit – ia adalah dipisahkan dalam plat besar. Anda tidak dapat membuang atau terkelupas – proses menggantikan epidermis yang harus dilakukan hanya dalam cara yang asli.

Pada akhir minggu, kulit berhenti untuk kulit, tapi kadang-kadang kemerahan berterusan. Kau sudah boleh bergerak untuk hidup normal, bersembunyi estetika masalah Yayasan.

Pada pemulihan boleh diterima untuk menggunakan hanya anti radang tindakan tempatan dan dana anestetik yang ditetapkan oleh doktor.

Prosedur perlu untuk mengulangi dalam 2-3 tahun, CO2 pelapisan laser – setiap 6 bulan.

Tanda-tanda untuk laser pecahan peremajaan

Pecahan peremajaan boleh digunakan jika anda mengalami masalah berikut:

 • kedutan, stretch mark, kaki, terutamanya kelopak mata dan bibir;
 • banyak vaskular labah-labah.
 • bekas luka dari pembedahan kecil atau bekas luka – kesan jerawat;
 • sentiasa menunjukkan jerawat;
 • liang;
 • disebut pigmentasi;
 • longgar kulit yang telah kehilangan kelenturan, kehadiran "Bryl".

Mulai melakukan prosedur di mana-mana umur dan penampilan kedutan dan garis-garis, dan ketika melahirkan perubahan berkaitan dengan usia.

Kontra untuk laser pecahan peremajaan

Photothermolysis dianggap aman, tetapi harus meninggalkan pemulihan kulit, jika apa-apa:

 • tumor alam yang berbeza di kawasan itu akan terus kesan sinar laser;
 • penyakit kulit dalam tahap akut dan psoriasis dalam sejarah;
 • kepahitan herpes, atau yang baru memperoleh herpes sebulan sebelum prosedur;
 • sejarah penampilan keloids selepas pembedahan;
 • berjangkit dan virus proses dalam tempoh akut;
 • HIV status;
 • penyakit kronik menyebabkan perubahan fungsi hematopoietik, atau berlaku dengan metabolik, contohnya diabetes.

Juga tidak dilakukan pecahan pelapisan laser di kehamilan, semasa laktasi, selepas perang atau secara alami.

Tidak dapat digabungkan laser memproses dengan penggunaan beberapa ubat-ubatan yang, seperti retinoids.

Jika anda perlu sentiasa ambil ubat, kecantikan, pastikan untuk memberitahu.

Pecahan ablative peremajaan

Yang paling berkesan dan selamat kaedah peremajaan adalah pecahan radio frekuensi ablative kulit pelapisan, dipanggil Legato terapi.

Kulit menjadi seperti licin selepas banyak rawatan-rawatan laser, tapi laser ini tidak digunakan, yang berarti bahwa kulit yang lembut.

Modul, yang adalah yang terbaru yang unik pembangunan saintis, bertindak sebagai ablative permukaan, tetapi lapisan epidermis disuntik ubat.

Satu lagi modul membolehkan untuk menghantar ubat ke dalam lapisan kulit berselang-seli gelombang suara. Ketika mikro lubang dikemaskini, lapisan atas epidermis.

Semua prosedur membuat kulit lebih elastik, kembali kekenyalan, menggalakkan semula jadi pengeluaran kolagen dan pengukuhan serat kolagen. Warna kulit memperbaiki, kembali ke masa mudanya, dia mula "Bersinar" dari dalam.

Bagaimana untuk menentukan prosedur aku harus berhenti? Pilih yang diperlukan pendedahan membantu kecantikan, yang menilai perubahan yang berkaitan dengan usia dan berkaitan isu-isu.

Biarkan wajahmu bersinar dengan pemuda dan daya tarikan!